vanjaaas

Vanja Ås

Ute ritt :)

Publicerad 2012-03-31 20:45:52 i Allmänt

Idag hoppade jag Rocky, vi hoppade ca 80-90 cm :) det var väldigt kul att hoppa lite högre med honom så han  fick ta i :) han verkade tycka att det var roligt iaf.

Senare idag red jag, mamma och kusinen ut på våra stora ston :) det var ganska skönt att komma ut och rida eftersom jag ridit på ridbanan mestadels nu det sista :) Confidence var glad, pigg och frammåt. Det var väldigt roligt! :)



Kram Vanja

Åska

Publicerad 2012-03-29 21:03:42 i Allmänt

Igår kväll åskade det rejält ett tag :S jag kan ju säga att jag är livrädd för åskan och det är Rockan med :(

Jag skulle precis ta på honom tränset när det blixtrade till framför ögonen på mig och sen efter bara några sekunder började det åska. Och det var inga små smällar heller!

Rocky stod som sagt i gången och började vibrera, jag har aldrig sett en häst som är så rädd, han visade ögon bitorna med så jag slängde iväg tränset och försökte lugna honom och när han blivit lite lugnare o slutat kommer att brak till. Jag trodde att han skulle få hjärtklappning eller något liknande och jag blev också skit rädd! :(

Det var meningen att jag skulle rida dressyr på banan men eftersom det åskade så, så sket det sej vilket kanske bara var bra :)

Så idag blev det dressyr eftersom det inte blev så igår :) han var väldigt pigg så jag longerade honom först :) sen gick han ju faktiskt super!  Pigg o glad :) imorron blir det nog en uteritt på båda pollarna :) det var väldigt länge sedan jag red ut på Rockan så det skulle han nog tycka vara roligt :)


Imorron blir det kanske bio med syster och systars kompis :)

Kram Vanja <3

Hundpromenad

Publicerad 2012-03-24 11:01:05 i Allmänt

Promenad med hundarna avklarad så nu blir det att fixa stallet, smörja lite utrustning och så klart rida :)

Här kommer en bild på de tussilago som vi hittade :)

Sol :D

Publicerad 2012-03-24 08:09:02 i Allmänt

Åhhh vaknade upp och solen lös in i rummet! :D sååå under bart :D

Det var länge sedan jag uppdaterade bloggen så tänkte skriva lite nu :)

Igår red jag inte eftersom vi kom hem kl.20:00 efter att ha hndlat lite hästsaker bla, ny grimma till Confidence, nya stövlar till mej och ett par stallskor. :) Vi var och kollade på en transport i närheten den såg fin och fräch ut men den hade rullgardin bak och det är jag lite skeptisk mot, när man ska öppna och hästen inte är van vid det då flyger den säkert i höjden! Men dom som hade den sa att hästarna vänjer sej väldigt snabbt :)

Idag har jag tänkt att jag ska hoppa mina två stjärnor, Confidence och Rocky ska bli kul :) pappa ska filma och ta kort eftersom min fotograf är på konfaläger :) 



kram Vanja

Uteritt

Publicerad 2012-03-12 22:01:09 i Allmänt

hej hej nu är det längesedan jag uppdaterade bloggen så nu tänkte jag göra det :)

Idag red jag mamma och moster ut på en riktig lång ritt! Det var så underbart i vårvärmen :D vi skulle först rida en "normallång" runda men vi red lite vilse i skogen haha duktigt av oss :) vi var ute i 2 timmar :)

Confidence är ju inte van vid att bli riden i skogen där det är ojämn mark så hon snubblade lite när det var större stenar och rötter. Men hon gick fram och öronen var spikade frammåt hela tiden vilket är väldigt roligt! :D

Jag fick hoppa av och öppna grindarna och jag är ju inte den smidigaste människan kan jag ju säga ;) haha men det är tur att det finns stora stubbar och stenar som man kan ställa sej på när man har en stor polle :) Och Confidence var så snäll och tälmodig när jag stod och försökte få upp grindarna :) supergo häst jag har :)

Imorgon är det studie dag och då ska jag ängna lite tid åt Glada och Rocky :)
Mamma ska ringa verterinären imorron för det är dags att de ska bli vaccinerade.
Confidence behöver nya skor bak märkte jag ida, de var väldigt lösa :(


Kram Vanja

Om

Min profilbild

Vanja

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela