vanjaaas

Vanja Ås

Dålig uppdatering...

Publicerad 2012-05-17 17:48:09 i Allmänt

Förlåt för att jag inte har skrivit på så länge. Jag har inte haft något internet :( Men nu ska jag uppdatera er lite :)

I Tisdags tränade jag med Confidence för första gången, det gick över förväntan! vi var lite okoncentreraded till en början men sedan efter ett tag blev det bättre och hon började lyssna mer på mina hjälper :) SÅ roligt att få träna igen (Y)

På Lördag är det konfirmation :) och då ska vi ha ett jättekalas :) fast jag kan inte bestämma mej ifall jag sha ha svarta skor eller vita (har vit klänning).....

Idag blev min lilla senila kisse trampad av min jättehäst :( stackaren har fått ett väldigt svullet bakben :( Han tror nog att han är en häst för han äter betfor, pellets och morötter -.-


Han är inte katten på bilden!


Kram Vanja

Sjuk :(

Publicerad 2012-05-11 08:37:54 i Allmänt

Jag har varit sjuk från i Tisdags. Jag har varit jätte förkyld och snyrrig :( jag är bättre idag men är väldigt trött och slö i huvudet. Igår var jag även ute hos Confidecnce, hon verkade ganska sur först som att jag hade glömt henne det senaste men sen blev hon lite gladare när jag borstade henne. :)

Men nu ska jag äta frukost :)


Kram Vanja

Igår

Publicerad 2012-05-06 11:41:50 i Allmänt

Hoppade de "nymålade" bommarna :) jag trodde att Confidence skulle reagera och lixom ta i mer i språnget men hon brydde sej inte ett skvatt om att bommarna hade fått ny färg :)








Brorsan ville rida på fiiiina hästen :)

kram Vanja

Äntligen!

Publicerad 2012-05-04 16:57:51 i Allmänt

Nu har ÄNTLIGEN Confidence fått på sej skor igen! :D Jag har ju inte kunnat rida på hela veckan efter som hon hade tappat en sko och en satt jättelöst så jag fick ta av den. Och hon är väldigt hovöm - vilket syntes väldigt tydligt när hon gick på gruset utanför stallet.

Idag blir det nog skogs ridning med mamma o Ängla :) det ska bli så roligat att äntligen få komma ut på hästryggen igen :D nej nu ska jag ut o riiiiida :)



kram från oss :)

1 maj

Publicerad 2012-05-01 19:00:16 i Allmänt

Idag skulle jag ha tävlat på morronen med det blev inte så pga Confidence hade tappat en sko och en var jätte lös :( men men man får hoppas på att det kommer fler tävlingar :) hovslagaren kommer på fredag vid 2 så jag får skynda mej hem från skolan :)

SÅ istället för att vara på tävling målade jag och syrran lite bommar i coola färger ;) haha supersnygga!! I helgen ska dom hoppas in av både mej och mamma om hon inte tjuvstartar och hoppar dom i veckan :) och det är klart att det kommer upp bilder! :D

Igår gick jag och syrran på promenad med Glada, det var väldigt varmt och hon var ganska hovöm stackarn så det blev bara en liten sväng på vägen o sen ut på en åker :) det är så roligt att ha en så possitiv liten 2 åring som inte bryr sej ett skvatt om att vara själv :D


Bjuder på en bild på mej och Confidence när vi red dressyr för några dagar sen :)

Kram Vanja

Om

Min profilbild

Vanja

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela